AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

27 Ekim 2010 Çarşamba

0-6 YAŞ ÇOCUK KİTAPLARI



Yeni kitaplarımız geldi. Tübitak Yayınlarının Erken Çocuk Yayınları adıyla 0-6 yaş ve 7-8 yaş grubu ile ilgili kitapları bulunmaktadır.

Hem fiyat olarak ucuz hemde çocuk gelişimine katkı sağlayan bu kitapları çok beğendim ve içlerinden dört tanesini sipariş ettim. Üzerindeki yaş aralığına bakmayın resimlere bakmak ve içeriğindeki resimlerle ilgili hikayeler uydurmak çocuk gelişimine katkı sağlamaktadır. Kuzey bu kitaplardaki  resimlere bakmayı sevdi, uydurduğumuz masalları anlamasa da dinliyor:))

Tübitak yayınlarının sitesinde şöyle demektedir."Okulöncesi dönemdeki (0-6 yaş) çocuklarınız duyularını geliştirmek ve duygularını tanımak yoluyla meraklarını gidermek gereksinimindedir. Bu kitaplıktaki yayınlar onların öncelikle kendilerini ve yakın çevrelerini tanımalarına yardımcı olacaktır. "





2 yorum:

nehirineylemleri dedi ki...

Bunun 'doktorda' ve 'diş hekiminde' olanı sayesinde korkularını aşmıştı Nehir.

Deli Anne dedi ki...

belki görmüşsünüzdür, ben bulduğumda epeyce heyecanlandım, paylaşmak isterim o yüzden her anneyle: odtü yayıncılık'ın bologna çocuk kitapları ödüllü bir serisi var.. harika.. h,kayeler sıradışı, illustrasyonlar sanat eseri kıvamında.. sevgiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails