AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

7 Ekim 2010 Perşembe

ANNE TAKİPTE

Too Late saatimi  gören iş arkadaşım Tulu'nun aa Turkcell saati mi? diye sorması üzerine beni bir merak aldı.Nedir bu Turkcell saati?

Bilenler bilir ama benim yeni öğrendiğim bu saat yeni anne olmuş biri olarak  çok hoşuma gitti. Cihaz ücreti biraz pahalı olsa da, televizyonda duyduğumuz haberlerden ve alışveriş merkezlerinde çocuğunu kaybeden annelerin anonslarından sonra değer bence.



TurkcellNum8” Dünyada çocuklar için tasarlanmış ilk kol saati. TurkcellNum8 ile çocuklarınızın yerini SMS ile öğrenebilir, harita üzerinden anlık izleyebilir, tanımladığınız güvenli bölge dışına çıktıklarında SMS ya da e-mail ile bilgilendirilirsiniz.  Kesilemeyen ve çıkarılamayan çelik kayışı ile sadece ebeveynler tarafından özel bir güvenlik sistemiyle takıp çıkarılabilen olup çocuklarınızın yerini gösteren akıllı saat.
Siyah, pembe ve mavi renk olmak üzere farklı 3 renk üzerinde tasarlanan TurkcellNum8’e; sınırsız servis ile birlikte 24 ay taahhüt ederek 39 Türk Lirası’na sahip olabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz akıllı TurkcellNum8 isimli saatte 120 Dolar ödeyerek ve servis ücretine de 12 ay taahhütlü olarak ayda 29 TL data ücreti ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails