AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

17 Ekim 2010 Pazar

TURKUAZOO

Elif Koca diyorki; algıları açılan çocuk daha zeki olur? Algıları açmak içinde değişik ortamları göstermek gerekiyor. Kuzey'in zeki olması için mi yoksa gezmeyi sevmemiz mi neden bilinmez ama son sıcaklar olduğunu düşünerek,Kuzey için değişik bir aktivite yapalım dedik ve forumistanbul akvaryumda soluğu aldık.(amma uzun cümle oldu) Anadolu yakasında oturmamız nedeniyle trafiğe kalmamak için oniki olmadan  yola çıktık, çok kısa sürede Bayrampaşa forum istanbula vardık.

Biletlerimizi aldık ve su altının büyülü dünyasına balıklama daldık:) Büyüleyiciydi, özellikle tünel olarak adlandırılan yerde  üstünüzden vatozlar, köpek balıkları geçince dehşete düşmemek, rüyaya dalmamak elinizde değil. Kuzey en çok palyaço balıklarını beğendi nede olsa nemo ve dolly vardı orada.Benim ise en çok şaşırdığım mığrı balığı idi, -namı diğer yılan balığı-devasal boyutu ile kıpırdamadan kütüğün arkasına saklanır gibi durması cüssesinin farkında değil hissi uyandırıyordu insana.

Vatozları yakından görünce, ters duran göz kapaklarına şaşırıp kaldım.

Ahtapot yok mu derken karşımıza tek başına özel suit odada ( :)) konaklayan ahtapot kardeş  çıkıyor vantuzları ile yukarı aşağı hareket edip duruyor, çok eğlenceli.


Çıkışta hediyelik eşya satılan yerden kayıp balık nemolarımızı da aldık ve trafiğe kalmadan dönüşe geçtik.

Her nekadar köpek balıkları ile yüzemesek de Kuzey için değişik bir deneyim oldu.


Hiç yorum yok:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails