AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

18 Eylül 2010 Cumartesi

HERŞEY SANAT İÇİN

İnsanlar plan yaparken Allah gülermiş. Benimkide o hesap, Kuzey'in doğumu ile ilgili pek çok hayal kurarken, bebeğimin aceleci davranması ile birlikte bazı şeyler içimde ukte kalmıştı. Biri de Kuzey'in doğum anının fotoğraflarını profesyonel birine çektirmekti, bunu yapamadığım gibi içeride fotoğraflarımızı çeksin diye hasta bakıcıya makineyi vermemizde hezimet ile sonuçlandı.

Bu nedenle, Kuzey büyümeden, bebeksi suratı kaybolmadan fotoğraflarını çektirmek için JASMİN TRAUB ile randevulaştık. Jasmin'i seçmemin en önemli nedeni hobisini işe dönüştürmesi ve bu nedenle 12 yıllık çok güzel bir kariyeri ret etmesiydi yani bu işi severek yapıyor ve iş olsun diye yapmıyordu. Kuzey, önce sanat içim soyundu, giyinmeyi sevmeyen oğlum bu esnada çok mutluydu, makineye doğru resmen poz veriyordu. Ancak sıra kostümlü çekimlere geldiğinde ağlama seansımız başlamıştı, susturmak için emziği takmak zorunda kaldık ve emzikli bir uğur böceğimiz oldu.

Jasmin, enerjisi ve çocuklara olan ilgisi sayesinde bizim daha da rahat olmamızı sağladı. Hobisini işe dönüştürmüş birinin pozitif olmaması mümkün mü, Jasmin bu dediğimi duysa yine tahtaya vur derdi:)))

2 yorum:

birdamlacıkyağmur dedi ki...

Çok tatlı maşallah :)
Emzikli uğur böceği de çok şeker olmuştur eminim.
Sevgiler...

KUZEY'S MOM dedi ki...

teşekkürler:))

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails