AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

13 Eylül 2010 Pazartesi

AL OYNA VER

Son bir kaç haftadır, Kuzey için aktivite- jimnastik oyuncağı arayışı içindeydim. Oynar mı oynamaz mı? Oynarsa ne kadar süre oynar? Değer mi değmez mi? daha sonra nerede muhafaza edebilirim?  diye kafamda milyon tane düşünce geçince http://www.aloynaver.com/ sitesini keşfettim. Oyuncak, bebek arabası v.s. kiralayabileceğiniz bir site, bir aylık, iki aylık, üç aylık kiralama ve %10 indirimli satın alma seçenekleri mevcut.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR?

Seçmiş olduğunuz oyuncaklarınız kısa bir süre içerisinde anlaşmalı  kargo şirketi tarafından adresinize teslim ediliyor. 
Kiralama süreniz bitmeye 3 gün kala SMS ve E-MAİL yolu ile bilgilendirme yapılacak,yeni oyuncak taleplerinizi ya da yeni siparişiniz yok ise oyuncakların geri alınma talebinizi aloynaver.com' a bildirmeniz rica ediliyor.  Aloynaver.com'a geri bildirim yapılmadığı takdirde, kiralama süreniz bitimine 1 gün kala TELEFON ile aranarak kargo yetkilisinin oyuncakları almaya geliyor.
Hijyen konusunda tereddütlerim olduğu için oyuncağı tümüyle alkol ile temizlemeyi düşünüyorum. Ancak şu sözleri çok hoşuma gitti; Mağaza raflarında kimi zaman tozlanmış oyuncakları evlerine getiren aileler, aloynaver.com' un her kullanımdan sonra tamamen hijyenik şartlarda temizlenip, tekrar hijyenik olarak paketlenerek evlerine gönderilen oyuncakları gördüklerinde çok şaşırmaktadırlar.

Buna rağmen gelen oyuncakları alkol ile temizlemeli
Bu nedenle ilk alışverişimi yaparak  "fisher price yağmur ormanı jimnastik merkezinin" siparişini verdim.

Bakalım Kuzey oynayacak mı? En azından oynamazsa çok para vermemiş olacağım ve evde nerede saklayacağım gibi bir derdim olmayacak .

NOT: Oyuncağımız geldi, gerçekten herhangi bir koku , leke yok ve tertemiz  duruyor







Hiç yorum yok:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails