AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

8 Eylül 2010 Çarşamba

BEBEK ŞEKERİ -KAPI SÜSÜ

Erken doğum riskim olduğu için, daha 20 haftalık iken bebek şekeri, kapı süsü telaşına girdim. Herhalde bakmadığım daha doğrusu bakmadığımız internet sitesi kalmamıştır. Hamilelik serüvenimizi birlikte devam ettirdiğim arkadaşım Nihan ile bebek şekeri, bebek kurabiyesi, kapı süsü konusunda tüm internet sitelerini gezerek "hem güzel hem uygun olsun " anlayışı ile sonunda kararımı verdim.
Kapı süsünü http://www.firststeps.com'dan/ ısmarladım.Üzerine KUZEY yazılmasını rica ettim. Süs geldiğinde tamda istediğim gibiydi.Hastane kapısından çıkararak Kuzey'in odasının kapısına taktık.










Bebek şekeri konusuna gelince gittigidiyor.com.dan el emeği bir ürünü beğendim.Ancak değişiklik yapmazsam olmazdı. Mavi kurdele, nazar boncuğu stickerları, mavi dosya kağıdı aldım. Kurdeleleri değiştirdim. Mavi dosya kağıdına oğlum için hazırladığım şiiri yazarak bulut şeklinde keserek şekere bağladım.Şiiri yazdığım kağıdın üstüne internetten bulduğum bebek resmini ekledim. Aynı bebek resminin olduğu bir kartıda başka bir siteden bularak sepete bağladım. Geçen sene Maşukiye'den beğenerek aldığım mavi sepet sanki bu iş için bir yıl beklemişti.








ŞİİRİMİZ;







Küçük bir noktaydın ses oldun,



Umutlu bekleyişten sonra,



Zaman bugünü gösterdiğinde,



 Ellerimizde mucize oldun,



Yaşa hep gülerek yaşa.




*****Bebek kurabiyeleri de BAĞ PASTANESİNDEN...........

1 yorum:

Anaların aslanı-aslanların anası dedi ki...

1994 senesinden beri sesime sesinle, kahkahama kahkahanla,hüznüme hüznünle, gözyaşıma gözyaşınla ortak oldun. Bu inanılmaz serüveni seninle birlikte yaşamış olmaktan, yaşıyor olmaktan ve yaşayacak olmaktan inanılmaz mutluyum. Anne olunca insan iyice sulugöz mü oluyor ne? ( Sulugözlülükte senin eline su dökemem tabi :)) İyi ki varsın iyi ki
hayatımdasın...
NİHAN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails