AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

20 Şubat 2012 Pazartesi

SABAH DOKUZ AKŞAM DOKUZ HAFTA SONU

Bu hafta sonu evin yolunu zor bulduk .

PENDİK BEYCE SULTAN

Cumartesi sabahı önce Pendik MArintürk'de bulunan Beyce Sultan'a kahvaltıya gittik. Enfes bir kahvaltıydı Pazar günleri brunch cumartesi günleri ise serpme kahvaltı veriyor. İkram tarzı ile daha profesyonel oldukları belirli, kahvaltının ardından önce Kuzey'e yapılan fıtık teşhisi için doktora gittik buraya daha sonra detaylı değineceğim Çünkü sanırım bize Nisan'da ameliyat gözüküyor ameliyat ile birlikte ucunda azıcık yapacağız.

Daha sonra Pendorya alışveriş merkezinde yemek, eğlence faslından sonra ancak eve dokuz gibi gelebildik.

RETTO CAFE

Pazar günü bu sefer arkadaşlarımız ve Kuzey'in kuzenleri ile daha önce bahsettiğimiz RETTO CAFE'ye gittik. Öncelikle kahvaltı tabağı veriyor ve BEyce SultanDan sonra hayal kırıklığı ancak buraya geliş amacı çocuklar çocuklar rahatça eğleniyor ve sizde kahvaltı yapabiliyorsunuz tabi bu durum benim için geçerli değil çünkü 3 yaşından küçük çocuklar ebeveynsiz alınmıyor ama bizim imdatımıza Kuzeyin sevgili alam 'ı (küçük halası  yetişti. Ve Kuzey halası ile ve kuzenleri ile güzel vakit geçirdi.

Daha sonra Pazar günü için yorucu bir seçim olsa da  İkea'ya gittik ve Kuzey ilk defa arabada uyuyup araba durunca uyanmadı ve İkea'nın yarısını Kuzey uyuyarak geçirdik, İkea'da evde hazırladığımız köfteler ile ( diyeceksiniz İkea'da köfte var niye evden getirdiğim kuzu eti malum alerji)  öğle yemeğinden sonra sıra geldi GAMZE İÇİN VE TABİ Kİ GAMZE SAYESİNDE BAŞKALARI İÇİN DONÖR olmaya rotayı çevirdik Paladdium'a orada Nurturia anneleri ile tanışıp fazla duramadan ayrıldık Çünkü Kuzey sabahtan beri dışarıda olmanın yorgunluğu ile sapıtmaya başladı.

Yolda sevgili kocacımın 30 aydır( daha fazla bile olabilir) sinema izlememiş olması nedeni ile ve uzun süredir bunu dinlendirmesi sebebi ile 17.20 de Sümela'nın Şifresi seansına yetişmek için çabaladık. 17.00 de Kuzey'i anneanneye bırakıp ucu ucuna seansa yetiştik......ve evet yıllar sonra abartı değil 2,5 yıl sonra sinemaya gidebildik ama benim aklım hep Kuzey'deydi .... sonra akşam yemeği de anne de yedikten sonra yine saat dokuzda eve vardık ve ertesi gün mesai:::


Eşime diyorum hafta sonu Kuzey ile evde mi oturmak efor sarfedici yoksa dışarıda olmak mı? Bunun cevabı yok ama her halukarda keyifli 



Hiç yorum yok:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails