AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

14 Şubat 2012 Salı

HERKESİ KAN VERMEYE DAVET EDİYORUM

Bugün CNN Türk radyoda dinleyince herkesin artık durumu bildiğini sanıyordum ama bir kaç arkadaşımla yaptığım telefom görüşmesinde haberleri olmadığını duyunca burayada yazmaya karar verdim. Hatta konuştuğum  Zaynep arkadaşımın geçen ay Akseniz anemisi olan biri için donör bulmak için kan verdiğini hatta kemik iliği bankasından donörün bulunduğunu ve 6 ay ömür biçilmiş yavrunun klurtulduğunu söyleyince hepimiz el ele verelim demek için burada haykırıyorum.
 
 Gamze' nin bloğuna girin tabi yüreğiniz dayanırsa okuyun .  

Evet, İzmir’de oturan ve lösemi hastalığına yakalanan Gamze Akbaş'a, 3 yaşındaki oğlu Atakan’la daha uzun bir ömür yaşayabilmesi için acil ilik nakli yapılması, bunun için de 40 binde bir bulunan ilik donörü bulunması gerekiyor.

 
Elif Şafak ne güzel yazmış tam da bugünün anlamına yakırışır bir şekilde :
Bugün 14 Şubat. Gelin Gamze'ye bir hediye verelim bir tüp kan olsun demiş. Canı yürekten katılıyorum. Haydi kan vermeye...

Ankara’dan ilik donörü olmak isteyenler: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İbni Sina Hastanesi, Akrabalık Dışı Kemik İliği ve Kordon Kanı Bankası Tel:(312) 508 24 44.
İbn-i Sina ana bina, kafeterya yanından giriyorsunuz, hemen karşıda dahiliye bölümünde 13 numaralı kapı. Orada sizi Yeşim hanım karşılıyor.Yeşim hanım sizden bir form doldurmanızı istiyor, iki adet tüp veriyor ve yan tarafta kan vererek bu kanları yine Yeşim hanıma bırakıyorsunuz. Bu kadar basit bir işlem.
İstanbul’dan ilik donörü olmak isteyenler: Çapa Tıp Fakültesi İlik ve Doku Nakli Merkezi
Hatta Anadolu Yakası için  16.02.2012 tarihinde Ümraniye Özel Devlet Hastanesine öğleden sonra giderek Nesrin hanımı bulursanız ve bir tüp kan verirseniz bu kanlar Çapaya bizzat Nesrin HAnım tarafından götürülecek
Üç büyük şehrin dışındaki illerden ilik donörü olmak isteyenler için ayrıntılı bilgi:
http://www.kokhucrebagisla.com/Kay%C4%B1tsonras%C4%B1yap%C4%B1lacaklar.aspx

Hiç yorum yok:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails