AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

9 Ocak 2012 Pazartesi

MUCİZELER DÜNYASI ÇOCUK EVİ

Cumartesi günü Mucizeler Dünyası Çocuk Evi'ne gittik. Hafta içi hafta sonu değişik grupların katılabildiği bir yer. Aynı zamanda sadece cumartesileri günü iki saat çocuğunuzun oynayabileceği , sanatsal faaliyetler yapabileceği bir yer. Mucizeler Dünyası Çocuk Evi, 2-5 yaş arası çocuklar için tam kapsamlı bir çocuk evi, 6 aydan 36 aya kadar olan çocuklar için ise eğlenceli ve faydalı bir oyun alanı olarak tasarlanmış, gerçek anlamda bir çocuk evi projesidir.



Kuzey için oyun grubu araştırmasına girerken bulduğum bir yer çoğu yer süreklilik istediği için, bana pek uymuyordu  ancak burası aynı zamanda çocuğunuzun sosyalleşmesi enerjisini atması ve öğretmen eşliğinde aktivite yapabileceği bir yer. Kuzey için  çok değişik bir deneyim oldu, Playarone denilen oyun bölümünde deliler gibi oradan oraya koşuyordu her şey onun için çok farklıydı cicimi cici çocuklarla çok güzel iletişim gören öğretmenimiz bunun ilk gün olması sebebi ile çok normal olduğunu bugün tamamen keşfetmek isteyeceğini belirtti, bir saatin sonunda üst katta bulunan aktivite kısmına katıldık önce hamur sonra serbest çizim yaptık.



Hizmetler:
* 2-5 yaş arası çocuklara yarım gün veya tam gün eğitim hizmeti.
* 6 ay – 5 yaş arası çocuklar için Playorena oyun programı.
* Cuma – Cumartesi akşamları kendine veya sosyal çevresine zaman ayırmak isteyen ebeveynler için , 19:00 – 00:00 saatleri arasında çocuk bakım hizmeti
*Çocuğunuz için özel hazırlanan temalı doğum günü partileri
* Akatlar Club Sporium işbirliği ile Yaz Okulu
Adres
Akatlar Mahallesi, Gelincik sokak, No: 2/11 - Akatlar
Telefon
(212) 279 10 71
Telefon
(212) 279 10 72

1 yorum:

Anaların aslanı-aslanların anası dedi ki...

hani hamur ve serbest çizim resimleri ? Fotoğraflamada çok zayıfsın şekerim ? Foto ekle bir an önce:)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails