AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

5 Ocak 2012 Perşembe

VİAPORT AVM

Anadolu yakasında oturanlar bilir Viaport AVM 'yi bizim evimize çok yakın olduğu ve açık bir alana sahip olduğu için çok sık uğradığımız bir yer, AVM lerden sıkılmış biri olarak Viaport'un açık olması ve çocuklara yönelik etkinlik alanlarının olması süper.

Bu nedenle dün akşam havanın güzel olmasını fırsat  bilip işten erken çıkarak ananemiz ile birlikte Viaporta gittik , Önce luna parka uğradık , burada turtıla binmek isteyen kuzey tırtılın hareket etmesi ile birlikte ağlayınca lunapğark sevdamız yarım kaldı daha sonra luna parkın kenarında bir kaç çeşit hayvanın yer aldığı kafesleri gezdi, bu aralar resimlerdeki hayvanlara meraklı oğlum sürekli meee, mööö, hav hav şeklinde dolaştığı için bu hayvanları canlı görünce bir kez daha mutlu oldu.


Tabi her atarf fiskiye dolu olduğu için kuzey için su bu aralar  " şiş" demek olduğu için her gördüğü fiskiyeye şiş  şiş diye saldırdı.

"Şiş" olayıda şuradan geliyor. Kuzey içim cam şişede su alıyoruz, damacanadan içmemesi için bu nednele evin içinde Kuzey'in şişesi nerede, şişesini verirmisin cümlelerinden sonra oğlum için "şu"olan su kelimesi "şiş" kelimesine terfi etti

Hiç yorum yok:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails