AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

4 Ağustos 2011 Perşembe

ÇOCUKLA TATİL 1-

piknik zamanı
çakma deniz.))

Kuzey boyu kadar buzdolabı görünce

fotoğraf makinesini bulunca
10 günlük ilk tatilimizi yaptık.
Yer: Burhaniye/ Anneanne dedenin yazlığı

Kuzey'in arabada huysuzlaşması, ağlaması nedeniyle araba yolculuğuna göğüs gerecek gücü kendimizde bulamamamız nedeniyle uçak seyahatini tercih ettik.

Gidişte tam uçağa binecek iken Kuzey'den gelen koku nedeniyle babamız giriş kuyruğunda beklerken biz hızlı adımlarla bebek bakım odasına gittik. Kuzey'in alt değiştirme işlemi bitince ucu ucuna uçağa yerleştik.

Doktorumuzun uçak kalkarken ve inerken su içirin demesi üzerine,kalkışta ve inişte su içirme çabalarımız sonuçsuz kalınca emzik yöntemine başvurduk.

ve tekrar bir koku ve Kuzey ishal olmuştu, hemen uçağın lavabosuna giderek hostesten alt değiştirme için örtü isteyerek bu işlemi de başarı ile tamamlıyoruz. Uçakta pek çok çocuk ağlarken oğlumun ağlama gibi bir sıkıntısı yoktu ancak tabi ki sıkıldı, sinirleri bozuldu, yanımızda ki beyefendi kendisinin de oğlu olduğunu bu durumu anladığını ve başka yer boş ise oraya geçebileceğini söyledi. Biz çok mutlu olduk tabiki Kuzey'de

Burhaniye günlerini iyiydi evde bir kaç kişinin olması tatili daha olumlu hale getiriyordu. Ancak gittiğimiz  hafta  deniz suyu çok soğuktu bu nedenle Kuzey'i denize sokamadık daha doğrusu kendisi girmek istemesi, suya sokmaya çalıştıkça üfff diyerek soğuk hareketi yaparak bizim bu çabamızı sonuçsuz bıraktı.

Bizde kendisine şişme havuz alarak yazlığın önünde ılıştırılmış su ile çakma deniz keyfi yaşattık. Çok memnun oldu ama keyfine düşkün oğlum biraz su soğumaya başlayınca daha fazla içinde durmak istemedi.

Yazlığın müstakil olması ise Kuzeyi en çok sevindiren durumdu heryere gidebiliyordu gezmeye meraklı yavrucak...

Hiç yorum yok:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails