AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

7 Ocak 2011 Cuma

2011 HOŞGELDİN

Cıngıl bel cıngıl bel cıngıl oldu bel :)))) 2011 Hoşgeldin mi? Hoşgeldi gidiyor bile ( okadarda değil ne gitmesi) mi?  Yedi gün şimdiden geçti bile, ancak ben yazacaklarımı hala yazamadım.

Yılbaşında Ankaradaydık tabiki Kuzey'imizle. Kuzey'in düzeni bozulur mu diye ben başta tereddüt etsemde herşey ona göre ayarlandı, hatta Kuzey'in yatacağı park yatak bile hazırdı. Kuzey ilk kez uçağa bindi ve hiç ağlamadı, boş yere endişelenmişim, kalkışta ve inişte doktorumuzun önerisi ile su içirmekten helak oldum. Gamze teyzemiz enfes bir sofra hazırlamıştı ve  bana göreydi ( alerjik çocuk emziren annelere göre) en güzelide buydu . Karnım doydu uzun bir süreden beri ilk defa:))))

Oğlumun bütün teyzeleri geldi, gelmeyene de ( Nihoş) biz gittik, herşey okadar güzeldi ki, muhabbet etmekten, resim çekmeye bile vakit ayıramadım. Resim çektiğimi sanan ben İstanbul'a döndüğümde makinaya baktığımda ....aacı gerçekle karşılaştım. Teyzeler elinizdeki resimleri gönderin de sayfamıza ekleyelim.
KUZEY VE CEREN

ALPER-YİĞİT-KUZEY

2 yorum:

Deli Anne dedi ki...

mutlu yıllar olsun:) kalabalık hep çok iyi geliyor bebeklere bile değil mi? sevgiler.

Anaların aslanı-aslanların anası dedi ki...

Ya ben hiç birşey anlamadım rahatsızlığım sebebiyle. İnşallah en kısa zamanda gelip yiyeceğim o ayakları. Gelirken bakıcıyı da getirme şansımız olsa keşke :(

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails