AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

24 Mayıs 2012 Perşembe

HAFTA SONU GEZMELERİ-SALACAK-OYUNCAK MÜZESİ-KAĞIT VS

Keyifli bir hafta sonuydu
RED&BLACK CAFE

İlk durak kahvaltı delisi maali Üsküdar Salacak Sahil Yolu üzerinde bulunan  Red& Black cafe; Kampanyalardan aldığım kupon ile gittiğimiz bu yeri çok beğendik. Bugüne kadar kampanya deneyimi hüsranla sonuçlanan biz, bu yerden çok memnun kaldık. Öncelikle manzara enfes, kız kulesi karşınızda, Ayasofya, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı karşınızda, kahvaltı enfes çok çeşitli brunch ve fiyat uygun daha ne istenir. Bundan sonrada gidilecek mekanlar arasında yerini aldı. Bu arada sadece kahvaltı mekanı değil, gece eğlencesi, nargile sefası olan devamlı gidebileceğiniz bir yer:))





SIRA GELDİ OYUNCAK MÜZESİ'NE


Burasını bilmeyen yoktur sanırım, biz Kuzey doğmadan önce eşim ile gitmiştik şimdi Kuzey bazı şeylerin farkına varmaya başladı diye düşünerek bu sefer Kuzey ile birlikte gittik ama ondan çok yine biz eğlendik. Sunay Akın'ı çok seven biri olarak sky türkteki programını severek izleyen ve bu aralar "kırdığımız oyuncaklar" adlı kitabını bitirmiş biri olarak buraya gitmekten acayip keyif aldım. Müzenin her odası tiyatro sahnesi gibi zaten odalar, sahne tasarım sanatçısı tarafından düzenlenmiş. Şuan  takribi  4000 oyuncak bulunmakta.

Giriş tam 8,00.-TL. üç yaş altı ücretsiz.Oyuncak müzesinden hatıra oyuncak müzesi parası almayı unutmayın derim.

Tabi ki Kuzey her camekan arkasında ki oyuncağı menim menim diyerek isteyip huzursuzluk çıkardı:))

Daha öncede blog da yazmıştım burada pek çok etkinlik oluyor sitesine girerek üye olun özellikle çocuğunuz dört ve üzerinde ise bu etkinlikler sizi ilgilendiriyor kaçırmayın:))







KAĞIT VS. SUADİYE HOBİ EVİ

kağıt vs ne zamandır gitmek istediğim bir yerdi, oyuncak müzesine yakın olunca hemen geldik. Çocuklara göre oluşturulmuş bir nevi kırtasiye, oyuncak mağazası ve çocuklar için değişik atölye çalışmalarının ve etkinliklerin (doğum günleri)  yapıldığı keyifli bir yer, 

Buradan Kuzey için çok güzel etkinlik malzemeleri aldık bir kısmı  ham maddeler ( şekilgeç, kağıt, karton, v.s.)  bir kısmı ise kesilmiş oluşturulmuş yapıştırmak ipi geçirmek gibi aktiviteleri yapabileceğiniz el işleri...

Aynı zamanda bazı atölye etkinlikleri de yapılıyor, randevu almanız yeterli TIK TIK

KENDİLERİNİ SİTELERİNDE ŞÖYLE ANLATIYORLAR

2008 Haziran ayında Çeşme Alaçatı’da açılan Kağıt vs. Hobi Evi’nin kurucularından Leyla Arsan, bu kez minik eller kadar büyüklere de hizmet edecek olan İstanbul Şubesinin açılışını bu cümle ile yaptı.
¨Kağıt vs. çocuklara yönelik olarak düşünülmüş bir elişi atölyesi olarak başladı. Ancak geçtiğimiz iki yıl içinde gördük ki yaptığımız aktiviteler küçük müşterilerimiz kadar ailelelerini de ilgilendirdi. Bunda şaşıracak bir taraf yok, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızla paylaştığımız her tecrübe aslında bizim için birer armağan değil midir?¨
2005 yılında bir aile şirketi olarak İzmir’de kurulan, kısa süre içinde aynı adı taşıyan bir dergi hayata geçiren, 2008 yaz aylarından itibaren faaliyetlerini yaz aylarında Çeşme Alaçatı’da sürdüren Kağıt vs, Suadiye’deki yeni atölyesiyle İstanbul’lular ile buluşmaya hazırlanıyor.
Kağıt vs’nin aktiviteleri dergide yayınlanan uygulama fikirlerinin hayata geçirilmesi için tasarlanmış bir dizi çalışmayı içeriyor: Hamur, şekilgeç, kes/yapıştır, boya çalışmaları gibi el ve beyin koordinasyonunu güçlendiren atölyeler, aynı zamanda çocukları grup halinde yaptıkları aktivitelerle sosyalleşme ve beraber çalışma konusunda cesaretlendiriyor, uygun olduğu durumlarda ailelerin de içinde bulunduğu çalışmalarla aile içi iletişimi kuvvetlendiriyor.

 




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails