AŞKSIN SEN

AŞKSIN SEN

31 Mart 2011 Perşembe

GİTMEDİK BURADAYIZ

blogspot ile ilgili  sıkıntılar başlayınca her nekadar wordpresse kayıt etsemde oradan bir türlü yazamadım. Sonra da hayatımızın akışını değiştiren şeyler oldu, yazacağım sırayla ve yakında sadece gitmediğimizi haber vermek istedim.

Artık işçi değilim :))) büro açtım, şartlar bunu getirdi ama iyide oldu . ooooh be dünya varmış, bu nednele iki hafta içerisinde yer tutup içini tatil edip eşyaları satın alıp yerleştirip açılışı yaptım, bu süre çok yoğun geçti ve nihayet artık büromdayım.

Kuzey bu arada neredeyse 11 aylık oldu. ver, al, baba, aba, çis, pis gibi kelimeleri söyleyebiliyor , inşallah yakında da yürür.

Çorabı çıkınca ayağına giydirmeye çalışıyor( tabiki bırakın giydirmeyi çorabın ağzını açmadan ayağının üzerine tutuyor, yılan nasıl yapıyor diyince tıslıyor elim yandı diyince uuuf diyor böyle işte dostlar.

Dün ise ucuz atlattık, banyo yaptırdıktan sonra banyo sabununu annem ben kaldırdım sanıp bende annem kaldırdı sanınca odada kalmış mutfağa Kuzey'in akşam yemeğini tabağa koymak için gittiğimde böğürtü sesiyle koşarak odasına geldim, bizimki sabunu yemeye çalışıyor, çok korktum. Doktorumuzu aradım sorun yok ishal yapar dedi ana Zehirlenme ile ilgili Sağlık bakanlığının 144 nolu telefonunu aramamızı söyledi, onlarda sabaha kadar dikkat edin kusma, ishal, öksürük gibi belirtilerden biri olursa doktora götürün dedi çok şükür olmadı.

Bugünde göz kontrolümüzü olduk, bir yaşına kadar olmamız gerekiyordu, çok şükür bir problem yok muş. Şimdilik kısaca özet haberlerimiz bunlar .....

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails